Suri Hati Mr Pilot EPS 16

Suri Hati Mr Pilot EPS 16

Oct. 10, 2016
Your rating: 0
8.7 10 votes

Creator

Creator

Cast

Video trailer

Synopsis

Suri Hati Mr Pilot

Pertemuan Ejaz, Mr. Pilot dan Warda membuka semula lembaran kisah dua tahun lalu. Peristiwa yang menyebabkan Warda dibuang keluarga atas kebodohan sendiri yang terlalu taksub dengan cinta Muslim.Getar yang hadir buat jiwa Warda dan Ejaz kalut sendiri. Ejaz diasak cemburu dengan kehadiran Daniel dan Razif yang turut menyimpan perasaan istimewa pada Warda. Akhirnya dia nekad untuk mengahwini Warda.

Perkahwinan yang terbina mula menimbulkan bibit cinta di hati mereka. Namun tika bahagia berada di puncak, Muslim kembali menuntut cinta. Inara mula menyusun rencana. Ejaz mula diburu curiga. Hubungan yang retak menanti belah akhirnya runtuh saat satu kemalangan menimpa Ejaz dan meragut pergi semua impian dan cintanya buat Warda dan dunia penerbangan. Masih adakah lagi bahagia buat mereka? Layakkah Warda menjadi suri hati buat Mr. Pilotnya? Atau akan menjadi racun berbisa pada kebahagiaan Ejaz?

ScreenShoot Movie

EPISODE 01
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 02
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 03
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 04
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 05
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 06
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 07
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 08
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 09
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 10
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 11
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 12
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 13
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 14
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 15
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
EPISODE 16
720P VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadNONE
480p VersionUsersCloudUptoboxOpenloadClickNUploadZippyshare
Original titleSuri Hati Mr Pilot
First air dateOct. 10, 2016
Last air dateSep. 22, 2017
Seasons1
Episodes16
StatusComplete

Seasons and episodes

1Season 1 Jul. 08, 2017
1Season 1 Jul. 05, 2015
2Season 2 Feb. 10, 2012
2Season 2 Feb. 10, 2012
2Season 2 Jun. 25, 2017
2Season 2 Oct. 18, 2015
3Season 3 Jun. 09, 2017
3Season 3 Jun. 30, 2017
3Season 3 Jul. 23, 2017
3Season 3 Jan. 24, 2016
4Season 4 Jun. 12, 2016
6Season 6 Feb. 17, 2017
6Season 6 Feb. 17, 2017
7Season 7 Jul. 16, 2017

(11) comments

  • mohd shukriOctober 16, 2016Reply

    kenapa linkshrink x boleh access ? bgmn nak download ?

    • Akai ShuOctober 16, 2016Reply

      okey je xdew masalah pun…

  • mohd bigshowOctober 20, 2016Reply

    ado something wrong kat linkshrink…nak kono tokan banyak kali baru bole axcess

  • AssyriaOctober 21, 2016Reply

    Mana link nak dl ep 6&7. Website lain semua dh keluar. Nak dl plsss

  • AssyriaOctober 21, 2016Reply

    Admin, saya nak ep 7&8. Sorry ep 6 dh ade

    • Akai ShuOctober 21, 2016Reply

      on the way

  • AssyriaOctober 25, 2016Reply

    Nak episode 9 plz 😭

    • Akai ShuOctober 25, 2016Reply

      Sabar..

  • AssyriaOctober 25, 2016Reply

    Sbb ni la satu satunya web yg ada hd ☺ tahu tak kat mana nak dl patahnya sebelah sayap hd punya? Give me the link ASAP PLEASE THANK YOU

  • AssyriaOctober 25, 2016Reply

    Thank you for da episode 9!! 🤗

  • HAFIZOctober 27, 2016Reply

    episod 10 ?

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website